Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta1191g1787kcal190.6g47.7g95.3g0g
Kananmuna kuoreton 655g935kcal81.9g2g67.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g596g161kcal7.7g28.6g1.2g10.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro596g183kcal12.5g25g3g19.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4765g8101kcal953.1g0g476.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1906g1451kcal35.8g295.5g3.8g19.1g
Aromisuola (5g)60g33kcal0.4g6.3g0.7g1.3g
Jauhelihamauste, annos 15g39g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g25404kcal2571.6g826.6g1296.8g101.2g
Valittu annoskoko9856g12702kcal1285.8g413.3g648.4g50.6g
Annoskoko puolitettuna4928g6351kcal642.9g206.7g324.2g25.3g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284