Kasvissosekeitto

Kasvikset kuoritaan, keitetään kasvisliemessä, soseutetaan ja lisätään kerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 352 grammaa

Nellikaneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1751g572kcal10.9g97.3g3.5g44.6g
Peruna, keskikokoinen 60g525g315kcal7.9g68.3g0.5g4.7g
Lanttu 1225g354kcal12.3g56.4g3.7g22.1g
Bataatti, kuorittu 700g567kcal11g117.9g0.4g21g
Ruokakerma Valio 5%350g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Kasvisliemivalmiste Knorr53g158kcal4.5g5.3g12.1g0g
Vesi5252g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g4351kcal101.6g710g75.4g184.8g
Valittu annoskoko9856g2175kcal50.8g355g37.7g92.4g
Annoskoko puolitettuna4928g1088kcal25.4g177.5g18.9g46.2g
Arvot/100g100g22kcal0.5g3.6g0.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113964