Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5328g3370kcal159.8g255.7g186.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)2131g2685kcal234.4g6.4g191.8g0g
Rypsiöljy 240g2120kcal0g0g239.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1918g6713kcal67.1g1553.5g19.2g57.5g
Leivinjauhe 80g140kcal4.2g30.2g0g0.4g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g30696kcal931g3849.8g1274.4g115.8g
Valittu annoskoko9856g15348kcal465.5g1924.9g637.2g57.9g
Annoskoko puolitettuna4928g7674kcal232.8g962.5g318.6g29g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300