Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1931g6759kcal231.7g1371.1g40.6g57.9g
Sokeri 1894g7688kcal0g1892.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g149kcal0g36.8g0g0g
Leivinjauhe 74g131kcal3.9g28.1g0g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 178g659kcal33g19.6g38.7g54.2g
Voi 1114g8082kcal13.3g4.5g905.8g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1486g832kcal126.3g74.3g3g0g
Pätkis, 18g802g3931kcal28.9g489.3g200.5g0g
Kananmuna kuoreton 1226g1748kcal153.2g3.7g125.6g0g
Taloussuklaa, Fazer743g3825kcal29g415.9g222.8g39.4g
Voi 371g2694kcal4.4g1.5g301.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g72992kcal1247.4g8673.8g3677.8g303.8g
Valittu annoskoko9856g36496kcal623.7g4336.9g1838.9g151.9g
Annoskoko puolitettuna4928g18248kcal311.9g2168.5g919.5g76g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319