Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 453g4010kcal0g0g453.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 336g235kcal4.2g38g4.2g13.1g
Mustapippuri 110g307kcal12g42g3.6g29.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 8957g11512kcal1858.6g0g447.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g32128kcal3749.6g160g1818g84.4g
Valittu annoskoko9856g16064kcal1874.8g80g909g42.2g
Annoskoko puolitettuna4928g8032kcal937.4g40g454.5g21.1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197200