Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1857g1102kcal182.2g55.7g7.4g0g
Kananmuna kuoreton 2724g3886kcal340.5g8.2g279.2g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1734g10401kcal364g114.4g936.1g0g
Juusto, keskiarvo 2476g8665kcal619.8g6.2g686g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 186g600kcal53.9g13g37.1g56.8g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g186g111kcal16.7g10.2g0.9g135.6g
Vehnälese 111g254kcal14.8g17.2g5g41.8g
Kauralese 334g1203kcal60.2g152.4g25.7g58.5g
Leivinjauhe 248g435kcal12.9g93.6g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g53315kcal3330g941.8g3954.8g587.8g
Valittu annoskoko9856g26658kcal1665g470.9g1977.4g293.9g
Annoskoko puolitettuna4928g13329kcal832.5g235.5g988.7g147g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129