Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5523g18950kcal562.8g3865.9g66.3g193.3g
Vesi, vesijohtovesi 4248g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g85g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g37899kcal1125.6g7731.8g132.6g386.6g
Valittu annoskoko9856g18950kcal562.8g3865.9g66.3g193.3g
Annoskoko puolitettuna4928g9475kcal281.4g1933g33.2g96.7g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295127