Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty3606g2452kcal54.1g530.1g7.2g28.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1042g292kcal6.3g62g2.1g26g
Palsternakka 2003g1274kcal10g236.4g8g90.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2003g362kcal11.2g50.1g8g14g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Vehnäjauho puolikarkea 160g550kcal16.3g112.2g1.9g5.6g
Kananmuna kuorineen punnittu481g606kcal52.9g1.4g43.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g721kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g12773kcal314.2g2030.6g303.2g345.4g
Valittu annoskoko9856g6386kcal157.1g1015.3g151.6g172.7g
Annoskoko puolitettuna4928g3193kcal78.6g507.7g75.8g86.4g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348641