Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli3678g6252kcal478.1g91.9g441.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2060g865kcal201.8g8.2g2.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g588g377kcal20.6g1.2g147.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g736g5369kcal7.4g7.4g588.4g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g1471g6120kcal1206.3g103g88.3g14.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore294g74kcal0g26.5g0g0.3g
Suola, annos 3g74g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 74g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)883g3089kcal123.6g494.3g59.1g97.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g44290kcal4075.6g1465g2652.6g224.2g
Valittu annoskoko9856g22145kcal2037.8g732.5g1326.3g112.1g
Annoskoko puolitettuna4928g11073kcal1018.9g366.3g663.2g56.1g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915