Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g107g575kcal0.2g0.3g63.9g0g
Katkarapu 799g547kcal115.4g0g8.8g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)107g187kcal2.1g3.7g18.1g4.7g
Sipuli (kuorittu)1598g432kcal20.8g76.7g3.2g27.2g
Valkosipuli 266g289kcal21g43.4g1.6g5.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1066g2112kcal14.7g19.2g213.1g46.9g
Sokeri 53g216kcal0g53.2g0g0g
Katkarapu 4795g3280kcal692.4g0g52.7g0g
Ketsuppi 1066g972kcal13.3g204.6g4.3g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g17217kcal1759.8g802.2g731.4g194.4g
Valittu annoskoko9856g8608kcal879.9g401.1g365.7g97.2g
Annoskoko puolitettuna4928g4304kcal440g200.6g182.9g48.6g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073