Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli1199g228kcal21.6g28.8g2.4g25.2g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g3955g2373kcal122.6g300.6g79.1g0g
Ketsuppi, Heinz899g926kcal8.1g216.6g0.9g10.8g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2517g2769kcal629.2g0g25.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g96g863kcal0g0g95.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g14316kcal1563g1092g407g72g
Valittu annoskoko9864g7158kcal781.5g546g203.5g36g
Annoskoko puolitettuna4932g3579kcal390.8g273g101.8g18g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341