Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl3358g4030kcal638g30.2g144.4g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g2459g1131kcal14.8g270.4g0g0g
Hunaja 150g495kcal0.7g121.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1499g900kcal15g67.5g60g9g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g300g120kcal3g27g0g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g14864kcal1364.8g1113g532.2g46.6g
Valittu annoskoko9864g7432kcal682.4g556.5g266.1g23.3g
Annoskoko puolitettuna4932g3716kcal341.2g278.3g133.1g11.7g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902