Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 5407g6765kcal1135.4g0g243.3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g1202g5647kcal144.2g86.5g528.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 168g1486kcal0g0g168g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Ruokakerma 5%, Valio2403g1562kcal36g100.9g120.1g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g31343kcal2654.4g448g2123g22.4g
Valittu annoskoko9864g15672kcal1327.2g224g1061.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna4932g7836kcal663.6g112g530.8g5.6g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474