Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale1315g4209kcal157.8g0g394.6g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 5405g1309kcal74g104.3g27g134g
Oivariini, 80 normaalisuolainen99g714kcal1g1g79.3g0g
Maito, Kevyt1604g738kcal51.3g77g24.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 811g1018kcal89.2g2.1g73.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio631g1829kcal163.9g0g132.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g19630kcal1074.4g368.8g1461g268g
Valittu annoskoko9864g9815kcal537.2g184.4g730.5g134g
Annoskoko puolitettuna4932g4908kcal268.6g92.2g365.3g67g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412