Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g275g302kcal63.1g0g4.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore175g30kcal1.1g4.4g0.7g1.2g
Paprika punainen 108g32kcal1g4.9g0.4g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g102g29kcal0.6g6.1g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g117g29kcal1.5g4.9g0.2g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli117g409kcal12.8g86.4g1.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.9g7.6kcal0.1g0.3g0.7g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.8g4.4kcal0.2g0.5g0.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g18g158kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g2035kcal162.6g221.4g52.6g14g
Valittu annoskoko987g1018kcal81.3g110.7g26.3g7g
Annoskoko puolitettuna494g509kcal40.7g55.4g13.2g3.5g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832