Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 700g1006kcal112g0g62.3g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g50g144kcal1.4g26.6g3.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton233g373kcal18.7g9.3g30.3g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g3046kcal264.2g71.8g192.2g0g
Valittu annoskoko987g1523kcal132.1g35.9g96.1g0g
Annoskoko puolitettuna494g761kcal66.1g18g48.1g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484