Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 438g309kcal1.4g0.9g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g351g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 32g13kcal0.2g0.7g0.3g0.9g
Appelsiini, kuorittu 167g78kcal0.9g14.8g0.5g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g801kcal5g32.8g1.6g8.8g
Valittu annoskoko987g400kcal2.5g16.4g0.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna494g200kcal1.3g8.2g0.4g2.2g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076