Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)409g454kcal50.3g7.8g24.1g3.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 204g155kcal3.8g31.5g0.4g2g
Porkkana, keitetty, suolaa 82g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Lanttu 117g34kcal1.2g5.4g0.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g1371kcal113.2g104.2g50.4g21g
Valittu annoskoko987g685kcal56.6g52.1g25.2g10.5g
Annoskoko puolitettuna494g343kcal28.3g26.1g12.6g5.3g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201