Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 58g133kcal3g10.2g8.2g3.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 58g116kcal0.8g1.1g11.7g2.6g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 385g1321kcal39.2g269.5g4.6g13.5g
Kauralese 58g210kcal10.5g26.6g4.5g10.2g
Vehnälese 23g53kcal3.1g3.6g1.1g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g4191kcal113.2g650g106.8g77g
Valittu annoskoko987g2096kcal56.6g325g53.4g38.5g
Annoskoko puolitettuna493g1048kcal28.3g162.5g26.7g19.3g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369