Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2402g578kcal43.5g52.8g7.2g55.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g801g2002kcal112.1g27.2g160.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6005g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow44g115kcal4.4g4.4g8.8g0.7g
Valkosipuli 160g173kcal12.7g26.1g1g3.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19744g6411kcal384g344.2g355.6g122.8g
Valittu annoskoko9872g3206kcal192g172.1g177.8g61.4g
Annoskoko puolitettuna4936g1603kcal96g86.1g88.9g30.7g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607