Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5341g1127kcal64.1g181.6g10.7g112.2g
Hirvenjauheliha oma saalis2871g3215kcal631.5g0g86.1g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g935g2617kcal168.2g4.7g215g0g
Sipuli, paistettu 668g675kcal8.6g32.4g54.7g11.5g
Voi 67g484kcal0.8g0.3g54.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g16237kcal1746.4g438g841.6g247.4g
Valittu annoskoko9880g8119kcal873.2g219g420.8g123.7g
Annoskoko puolitettuna4940g4059kcal436.6g109.5g210.4g61.9g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508