Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1667g401kcal30.2g36.7g5g38.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1333g2213kcal253.3g0g133.3g0g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1667g338kcal10g63.3g5g23.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1667g301kcal9.3g41.7g6.7g11.7g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g833g1000kcal28.3g30g83.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1667g2000kcal38.3g80g166.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g13872kcal764.8g599.4g897.4g180.6g
Valittu annoskoko9880g6936kcal382.4g299.7g448.7g90.3g
Annoskoko puolitettuna4940g3468kcal191.2g149.9g224.4g45.2g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432482