Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2800g784kcal16.8g166.6g5.6g70g
Sipuli 2800g847kcal35g134.4g5.6g47.6g
Vesi, vesijohtovesi 3640g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl84g756kcal0g0g84g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g560g1568kcal106.4g0.2g123.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19768g7910kcal316.4g602.4g436.8g235.2g
Valittu annoskoko9884g3955kcal158.2g301.2g218.4g117.6g
Annoskoko puolitettuna4942g1978kcal79.1g150.6g109.2g58.8g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255