Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2804g15702kcal182.3g1598.3g112.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl701g2524kcal14g18.9g266.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g3505g4206kcal115.7g129.7g350.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g70g280kcal0g69.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g2103g715kcal21g84.1g16.8g77.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19768g46854kcal666g3800.8g1491.8g155.6g
Valittu annoskoko9884g23427kcal333g1900.4g745.9g77.8g
Annoskoko puolitettuna4942g11714kcal166.5g950.2g373g38.9g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418