Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu120g96kcal2.2g21.4g1g2.4g
Rypsiöljy 448g3962kcal0g0g448g0g
Currytahna punainen (Pirkka)80g208kcal1.7g7.3g19.2g0g
Tomaattimurska 4000g1176kcal22.4g212g8g76g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g396kcal2.4g3.6g42g0g
Korianteri, tuore, annos 20g160g32kcal3.2g6.4g0.8g4.8g
Katkarapu 4000g2736kcal577.6g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g17730kcal1246.2g591.2g1129.6g195.2g
Valittu annoskoko9888g8865kcal623.1g295.6g564.8g97.6g
Annoskoko puolitettuna4944g4433kcal311.6g147.8g282.4g48.8g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228