Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5765g1614kcal63.4g276.7g23.1g172.9g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g2402g4564kcal360.3g0g360.3g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g1001g601kcal10g45g40g6g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g641g480kcal115.3g3.2g6.4g0g
Auringonkukkaöljy 80g708kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g15933kcal1098g649.8g1019.8g357.8g
Valittu annoskoko9888g7967kcal549g324.9g509.9g178.9g
Annoskoko puolitettuna4944g3983kcal274.5g162.5g255g89.5g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789