Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6002g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g2401g936kcal16.8g216.1g0g62.4g
Sokeri 255g1035kcal0g254.8g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g1200g4585kcal180.1g900.3g36g98.4g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g13114kcal393.8g2742.4g72g321.6g
Valittu annoskoko9888g6557kcal196.9g1371.2g36g160.8g
Annoskoko puolitettuna4944g3279kcal98.5g685.6g18g80.4g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221970