Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka2402g6005kcal264.2g384.3g384.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1922g2729kcal240.2g5.8g197.9g0g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Etikkapunajuuri 801g285kcal8g53.6g1.6g14.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1922g6341kcal38.4g48g672.5g0g
Ranskankerma, Milbona1601g4660kcal36.8g48g480.4g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Sinappi 256g337kcal11.2g36.1g15.4g4.4g
Sokeri 64g260kcal0g64g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g41737kcal1227.2g1358.6g3509.4g69.8g
Valittu annoskoko9888g20868kcal613.6g679.3g1754.7g34.9g
Annoskoko puolitettuna4944g10434kcal306.8g339.7g877.4g17.5g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388