Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow1440g1008kcal244.8g0g4.3g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g720g1447kcal147.6g0.7g96.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g960g1632kcal73.9g49.9g124.8g26.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1920g538kcal21.1g92.2g7.7g57.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g48g106kcal8.2g8.2g4.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g9461kcal991.2g302g475.2g169.4g
Valittu annoskoko9888g4730kcal495.6g151g237.6g84.7g
Annoskoko puolitettuna4944g2365kcal247.8g75.5g118.8g42.4g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652