Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 1199g1237kcal41.3g215.7g12.7g34.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 659g828kcal72.5g1.7g59.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2397g1438kcal88.7g175g47.9g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)587g2114kcal32.3g446.3g20.6g32.3g
Korppujauho 252g922kcal26.4g188.5g2.6g13.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4794g7958kcal910.9g0g479.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g28993kcal2344.2g2054.4g1245.4g160.8g
Valittu annoskoko9888g14497kcal1172.1g1027.2g622.7g80.4g
Annoskoko puolitettuna4944g7248kcal586.1g513.6g311.4g40.2g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676