Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g90kcal3.2g1g8.1g0g
Kookoshiutale 5g33kcal0.4g0.3g3.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)19g135kcal0g0g15g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g13g7.3kcal1.1g0.6g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g3.8g14kcal0.1g3.5g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 23g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.6g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g635kcal12.8g15.2g57g2.4g
Valittu annoskoko99g317kcal6.4g7.6g28.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g159kcal3.2g3.8g14.3g0.6g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.7g28.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904