Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl18g24kcal2.4g0.1g1.5g0g
Sokeri11g46kcal0g11.4g0g0g
Leivinjauhe0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki17g9kcal1.4g0.8g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vadelma 27g11kcal0.3g1.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g357kcal10.6g45g13.4g2.6g
Valittu annoskoko99g179kcal5.3g22.5g6.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna50g89kcal2.7g11.3g3.4g0.7g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168