Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta12g18kcal1.9g0.5g1g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g48g81kcal9.6g0g4.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 19g15kcal0.4g3g0g0.2g
Aromisuola (5g)0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g255kcal25.8g8.6g13g1g
Valittu annoskoko99g128kcal12.9g4.3g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g64kcal6.5g2.2g3.3g0.3g
Arvot/100g100g129kcal13g4.3g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284