Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g20g8kcal0.8g1.3g0g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Siirappi, tumma13g43kcal0g9.8g0g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g96kcal0.1g0.1g10.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g40g140kcal1.4g32.3g0.4g1.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g672kcal4.8g111.4g22.2g3g
Valittu annoskoko99g336kcal2.4g55.7g11.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g168kcal1.2g27.9g5.6g0.8g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.3g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349