Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai19g68kcal2.3g13.8g0.4g0.6g
Sokeri 19g77kcal0g19g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.6kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)15g8.4kcal1.3g0.7g0g0g
Pätkis, 18g8.1g40kcal0.3g4.9g2g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Taloussuklaa, Fazer7.5g38kcal0.3g4.2g2.2g0.4g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g733kcal12.2g87g36.8g3g
Valittu annoskoko99g367kcal6.1g43.5g18.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g183kcal3.1g21.8g9.2g0.8g
Arvot/100g100g370kcal6.2g43.9g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319