Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.6g0.1g0.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g11g21kcal1.7g0g1.7g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g138kcal6g13.6g6.4g1g
Valittu annoskoko99g69kcal3g6.8g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g35kcal1.5g3.4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g70kcal3g6.9g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770