Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g30g6kcal0.4g0.9g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g9g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)14g14kcal3.1g0g0.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g7.5g14kcal0.6g0.4g1.1g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 38g41kcal1.5g7.3g0.4g0.7g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g174kcal11.4g18.8g5.6g1.4g
Valittu annoskoko99g87kcal5.7g9.4g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g44kcal2.9g4.7g1.4g0.4g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614