Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli37g63kcal4.8g0.9g4.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g21g8.7kcal2g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.9g3.8kcal0.2g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.4g54kcal0.1g0.1g5.9g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g15g62kcal12.1g1g0.9g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3g0.7kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.7g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)8.9g31kcal1.2g5g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g445kcal40.8g14.8g26.6g2.2g
Valittu annoskoko99g222kcal20.4g7.4g13.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g111kcal10.2g3.7g6.7g0.6g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.5g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915