Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g75g132kcal14.3g0g8.3g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 7.5g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g277kcal29g2.4g16.6g1g
Valittu annoskoko99g139kcal14.5g1.2g8.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g69kcal7.3g0.6g4.2g0.3g
Arvot/100g100g140kcal14.6g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718