JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta47g71kcal9.4g0g3.8g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.9g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Pekoni rasvainen 1g3.9kcal0.1g0g0.4g0g
Olut, alkoholiton Nikolai10g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g172kcal19.6g4.2g8.4g0.6g
Valittu annoskoko99g86kcal9.8g2.1g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g43kcal4.9g1.1g2.1g0.2g
Arvot/100g100g87kcal9.9g2.1g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616