Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa13g39kcal3g0g3g0g
Smetana5.6g22kcal0.1g0.1g2.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.7g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g41kcal3.3g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g243kcal15.2g6.4g17.4g2.4g
Valittu annoskoko99g121kcal7.6g3.2g8.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g61kcal3.8g1.6g4.4g0.6g
Arvot/100g100g123kcal7.7g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799