Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 83g9kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g71kcal1.2g15.4g0.2g1.2g
Valittu annoskoko99g35kcal0.6g7.7g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g18kcal0.3g3.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.6g7.8g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041