Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 47g153kcal3.9g30.2g0.9g3.6g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g4.6g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g340kcal9g66.8g2g7.6g
Valittu annoskoko99g170kcal4.5g33.4g1g3.8g
Annoskoko puolitettuna50g85kcal2.3g16.7g0.5g1.9g
Arvot/100g100g171kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425