Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 21g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%21g36kcal4.2g0g2.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g224kcal17.2g12.4g11.4g0.4g
Valittu annoskoko99g112kcal8.6g6.2g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g56kcal4.3g3.1g2.9g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598