Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Aurajuusto7.8g27kcal1.6g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g94kcal5.2g3g6.2g2g
Valittu annoskoko99g47kcal2.6g1.5g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna50g24kcal1.3g0.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g47kcal2.6g1.5g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251