Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g21g37kcal4g0g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.2g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Turun sinappi, mieto1.6g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.6g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.6g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)10g17kcal0.3g0.4g1.6g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g245kcal11g7.6g18.8g1.2g
Valittu annoskoko99g123kcal5.5g3.8g9.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g61kcal2.8g1.9g4.7g0.3g
Arvot/100g100g124kcal5.5g3.8g9.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559