Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)13g8.1kcal0.4g0.6g0.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g4.7g15kcal0.4g2.4g0.3g0.4g
Omena, ulkomainen, kuorittu 13g5.6kcal0g1.2g0g0.2g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g6.6g5.8kcal1g0g0.2g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g9g26kcal1.8g0g2.2g0.1g
Siirappi 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g275kcal24g10g15g1.8g
Valittu annoskoko99g138kcal12g5g7.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g69kcal6g2.5g3.8g0.5g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706