CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 17g56kcal1.8g10.4g0.4g1.7g
Kauralese 1.7g6.1kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Arla Apetina Feta 3%13g14kcal2.3g0.3g0.4g0g
Paprika vihreä 6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Pinaatti 3.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 9g22kcal2.1g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g282kcal14.2g27.4g11.4g5.2g
Valittu annoskoko100g141kcal7.1g13.7g5.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna50g71kcal3.6g6.9g2.9g1.3g
Arvot/100g100g142kcal7.1g13.8g5.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327