Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g28g158kcal1.8g16.1g1.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g21g7.2kcal0.2g0.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g470kcal6.6g38.2g15g1.6g
Valittu annoskoko99g235kcal3.3g19.1g7.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g118kcal1.7g9.6g3.8g0.4g
Arvot/100g100g237kcal3.3g19.3g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418