Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 51g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss2.9g10kcal0.6g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g1.5g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g275kcal13.6g3.4g23g0.8g
Valittu annoskoko99g138kcal6.8g1.7g11.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g69kcal3.4g0.9g5.8g0.2g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134